Microcemento Topciment
Español

Microciment Barcelona -   Revestiment amb microciment   -   Preu del microciment

 
Teléfono
Debasa SA
93 485 21 43


Email
debasa2@debasa.es

Dirección
Almog¨¢vers, 28-30
Barcelona 08018

Aplicador professional de microciment a Barcelona

L’aplicació del nostre microciment es realitza per personal altament qualificat utilitzant una llana i en diverses mans d’aplicació. Com a paviment continu, aquest revestiment representa un regruix de tan sols 2 – 3 mm. En paraments verticals i depenent del suport d’aplicació, aquest regruix tan sols és de 2 mm.
El microciment ens permetrà realitzar obres sense runa perquè podem recobrir tot tipus de revestiments.
Amb aquest revestiment continu accelerem el temps d’execució de les obres i aconseguim evitar les molèsties que ocasionen la resta de recobriments tradicionals. Per aplicar microciment necessitarem únicament maquinaria lleugera. Aquesta tècnica innovadora ens permetrà accedir fàcilment a tot tipus d’obres.
La nostra gama de microciments s’adapten a les especificacions de cada espai: interiors, exteriors, zones humides i d’elevat trànsit.

Sol·liciti pressupost sense compromís

Oscar Trilla
Telèfon: 605 903 825
Email: info@microcemento-barcelona.com

 

microcemento revestimiento continuo

trabajos microcemento

Revestiment amb microciment per Banys, dutxes i lavabos

Es pot aplicar microciment per a les zones humides com dutxes o lavabos amb total garantia. Això obre una àmplia gama de possibilitats ja que podem fer dutxes continues sense la necessitat d’instal•lar un plat, així com lavabos d’obra amb dissenys personalitzats... Es possible aplicar Microciment a sobre l’enrajolat.

Microciment a l’exterior

El nostre microciment especial per a exteriors té una gran resistència i durabilitat. Es poden revestir rajoles de terrasses. Aquests tipus de revestiments poden tenir acabats antilliscants amb diferents graus de lliscament, ideal per a exteriors de piscines i jardins.

Microciment en cuines

A les cuines tant podem revestir les parets com el terra, així com els taulells. Gràcies a la seva impermeabilitat i resistència a productes de neteja, és rentable i resistent a cops. Inclús es poden revestir les antigues rajoles ceràmiques amb microciment sense que es marquin les juntes.

Microciment per escales

Revestir escales amb microciment, és una solució decorativa que proporciona un efecte de continuïtat molt agradable, tant per a locals comercials com per habitatges. És recomanable l’aplicació de cantonera metàl•lica per les vores de les escales molt transitades, d’aquesta manera s’evitarà el desgast.


 

Preu del microciment - Pressuposta la teva reforma amb microciment a Barcelona i rodalies

De què depén el preu del m2 de microciment

El preu del m2 aplicat de microciment pot variar depenent del tipus de superfície sobre la qual s’apliqui, el seu estat i l’àmbit. Com a preu de referència el cost està entre els 50€ i 100€ per m2 aplicació.
El primer a tenir en compte és que quants més metres, menys preu per m2. Un altre factor molt important és la dificultat d’aplicació, com són per exemple l’aplicació sobre escales, lavabos o taulells, ja que és una feina meticulosa que requereix de més temps d’aplicació.
Si s’apliquen colors diferents en una mateixa estança, como per exemple un color per al paviment i altres dos colors per a les parets, s’incrementarà el preu degut a que el temps d’execució es triplica.
Si la localització és allunyada o de difícil accés, això també pot fer incrementar els costos de transport.
Per últim i no menys important, es el factor de la tipologia i estat de conservació del suport a revestir. Una superfície que es trobi en mal estat requerirà de majors tractaments de preparació per a poder aplicar-hi el revestiment desitjat. Es tindrà que anivellar i posar-hi una malla de protecció per a fixar-lo millor.
Totes aquestes variables augmenten la durada de les feines i els costos de material.

Sol·liciti pressupost sense compromís

Oscar Trilla
Telèfon: 605 903 825
Email: info@microcemento-barcelona.com